Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Music for a Smile 2016

1 oktober 2016

Music for a Smile 2016

Wellicht hebben jullie het al wel ergens vernomen, dit jaar komt er een tweede editie van Music for a Smile. Wij zijn heel blij met de steun van onze artiesten en sponsors. Zonder hen is MFAS niet mogelijk. Wij hopen er ook dit jaar opnieuw een fijne avond van te maken op 1 oktober 2016, Koetshuis Le Paige, Herentals.

Artiesten

Ook dit jaar hebben wij weer enkele artiesten warm kunnen maken voor een klein optreden tijdens Music for a Smile. Momenteel wordt elke zaterdagavond via onze Facebookpagina en onze website een nieuwe artiest bekend gemaakt. Wij stellen ze toch al graag kort aan jullie voor.

2Philippe Thijs, een jonge muziekleerkracht die beschikt over een grote muzikale gave. Zo maakt hij met zijn loopstation onder de artiestennaam Fair Phillis verschillende eigen nummers en covers. Hiervoor gebruikt hij tal van instrumenten die hij zelf bespeelt.

 

3Sisters Only, talent uit eigen steek. Deze drie zussen doen niets liever dan zingen. En dat zingen hen in het bloed zit is al lang duidelijk. Zo deed Ymke mee aan de selectie van Junior Eurosong met haar liedje Vive La Fête. Ook de jongste van de drie, Femke,  waagde haar kans en schopte het zelfs tot winnares. Zo mocht zij ons land verdedigen op het Junior Eurosongfestival in Armenië.

 

4Lisa Castelli stond al voor zeer hete vuren. Zo nam zij deel aan De Voice van Vlaanderen en De Beste Singer Songwriter. Nadien kreeg zij de kans om samen met Stan van Samang de cover Fix You van Coldplay op te nemen ten voordele van Rode Neuzen Dag. Dit nummer bracht ze ook samen met Stan van Samang voor een overvolle Lotto Arena.

 

5Ine is geen onbekende voor hen die vorig jaar aanwezig waren op Music for a Smile. Deze jonge singer-songwriter brengt de nieuwste covers op haar eigen manier. Voor jong en oud een must see. Door de massa’s  positieve reacties over haar optreden besloten wij om jullie meer Ine te geven tijdens MFAS 2016.

 

6De trots van de avond! Niemand minder dan Jeff Brown steunt ons kleinschalig evenement. Hoewel Jeff reeds op menig grote podia stond met zijn ex-groep The Sweet wil hij nu met veel plezier ons klein podium eer aandoen. Met de grootste hits van The Sweet zal het één groot feest worden. Voor Music for a Smile komt Jeff speciaal vanuit de UK, waar hij nog steeds woont , naar België.

 

Hoe MFAS steunen?

Als je niet kan komen naar Music  for a Smile of het gewoonweg een leuk initiatief vindt, dan kun je ons toch steunen. De opbrengst hiervan gaat net zo goed naar vzw Prader-Willi Vlaanderen. Vorig jaar hadden wij onze steunbandjes. Dit jaar hebben we leuke wenskaarten. Deze zijn speciaal voor Music for a Smile ontworpen door Liesbet Slegers, bekende schrijfster en illustrator van kinderboeken bij uitgeverij Clavis. Deze worden verkocht per 4 (2 x 2 stuks per ontwerp incl 4 enveloppen) voor de prijs van € 5,00 +€ 1,00 verzendingskost. Hieronder vind je alvast onze ontwerpjes.

Vanaf nu kunnen deze aangekocht worden via een mailtje naar info@musicforasmile.be met vermelding van je naam, adres en het aantal pakjes  kaarten dat je wenst aan te kopen. Wij bezorgen jullie dan de nodige betalingsinfo.

7

8

Veiling

9Ook Gene Thomas (zanger en man van ex K3 Kristel) wilde zeer graag ons project steunen. Omdat hij op 1 oktober al twee optredens in zijn agenda staan had kon hij onmogelijk optreden voor  Music for a Smile. Speciaal voor ons maakte hij wel een mixed-art kunstwerk dat online geveild zal worden. Wij hopen dat de toekomstige eigenaar het werk zal waarderen. Wij zelf vinden het elke dag mooier. Benieuwd dus wie de nieuwe eigenaar wordt?????

 

 

 

Praktisch

Voor praktische zaken kan je steeds onze website www.musicforasmile.be raadplegen of een kijkje nemen op (en like) onze Facebookpagina. Onze tickets zullen – door de aanzienlijke kosten verbonden aan de organisatie van dit evenement (huur van licht en geluid, artiesten,… ) – verkocht worden aan € 15,00. VIP-tickets (incl. 3 gangen menu, excl. dranken) zullen verkocht worden aan € 50,00. Hierbij kan de keuze gemaakt worden tussen een vlees- en een vis menu.

Contact

Web: www.musicforasmile.be

@: info@musicforasmile.be

Facebook: https://www.facebook.com/musicforasmileevent/

Instagram: https://www.instagram.com/music_for_a_smile/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCe9stnrSy6SAdhmZ_fx_xwg

GSM: 0472325912

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gegevens

Datum:
1 oktober 2016

Locatie

Koetshuis Le Paige
Herentals, België
Website:
www.musicforasmile.be