De kookboeken van Max

Home » De kookboeken van Max
De kookboeken van Max

De kookboeken van Max

Op de familiedag bracht Veronique Denhaerinck samen met haar zoon Max gratis kookboeken voor al onze leden, waarvoor onze oprechte dank.

Het is een kookboek met recepten van grote chefs uit de culinaire wereld. De chefs hebben rekening gehouden met het dieet voor personen met het PW gebaseerd op het wetenschappelijk onderzoek van Dr. Miller.nl. geen toegevoegde suikers, weinig of geen snelle koolhydraten en weinig tot geen verzadigde vetten. Er werd vooral gewerkt met veel groenten, gezonde plantaardige veststoffen en koolhydraatvervangers. Het sluit nauw aan bij de mediterrane keuken. Het boek is niet alleen voor mensen met het PWS maar net zo goed voor alle mensen die een gezonde levensstijl willen nastreven.

Tussen de recepten door, lees je ook wat het PWS zoal inhoudt, wat een meerwaarde aan het boek geeft. Wie nog een kookboek wenst, kan een mailtje sturen naar annadebru@hotmail.com. Er zullen ex. te verkrijgen zijn op onze ontmoetingsdagen. De kookboeken zijn gratis voor de gezinnen met een PWS-kind. Het boek is te koop voor € 30. De opbrengst gaat naar de oprichting van een Prader-Willi huis. https://www.pwsheroes.be/boek

Auteur: Max Fourier

Verantwoordelijke uitgever: PWS heroes

Coördinator: Psychiater Sarah Crombez