Home » Evenementen » Special Olympics te Mechelen !
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Special Olympics te Mechelen !

mei 17, 2023 @ 10:30 am 4:00 pm

Op 18, 19 en 20 mei doen Sem, Els en Toon, drie personen met het Prader-Willi syndroom, mee aan de Special Olympics in Mechelen. https://special-olympics.be/nl/ons-werk/nationale-spelen/. Sem, Els en Toon zijn leden van onze vereniging: Prader-Willi Vlaanderen vzw. Jullie zijn heel erg welkom in Mechelen om voor hen te supporteren. De toegang is gratis.

Om het sportieve aan het nuttige te koppelen, zouden we Sem, Els en Toon graag laten sponsoren ten voordele van de Prader-Willi Vlaanderen vereniging. Zoals je weet brengt Prader-Willi Vlaanderen vzw ouders en kinderen met het Prader-Willi syndroom regelmatig samen op informatieve en creatieve contactdagen. De vereniging stelt ook alles in het werk om het leven van mensen met het PWS te helpen verbeteren en verdedigt hun belangen waar nodig. In de mate van het mogelijke sponsoren we ook wetenschappelijk onderzoek naar medicatie die onze PWS kinderen zou kunnen helpen.

Om dit allemaal mogelijk te blijven maken, hebben we centen nodig. Vandaar onze oproep!

Wil je ons graag sponsoren? Stort dan een vrijblijvend bedrag op rek. nr. BE35 0013 1865 0837 met vermelding sponsoring Sem, Els en Toon.

Wie een fiscaal attest wil: het minimum bedrag is dan 40 euro en als vermelding noteer je alleen maar GIFT plus het rijksregisternummer van de persoon die vermeld staat op de bankrekening die je gebruikt voor de overschrijving.

Je mag deze oproep ook doorsturen naar mensen die je kent en die het hart op de juiste plaats hebben.

Alvast onze hartelijkste dank en we houden je op de hoogte van de resultaten van de deelname van Sem, Els en Toon.

Het bestuur van Prader-Willi Vlaanderen

Leave Your Comment