Voeding, t-shirts en Special Olympics

Home » Voeding, t-shirts en Special Olympics
Voeding, t-shirts en Special Olympics

Voeding, t-shirts en Special Olympics

De voeding stap voor stap met Zoé de Giraf

Vorig jaar lanceerden we het boekje ‘De voeding stap voor stap met Zoé de Giraf’. Het is een vertaling van het eindwerk van een studente o.l.v. Dr. Beauloye. Het werd naar alle jonge ouders gestuurd. Wie graag zo’n boekje wenst, kan het bestellen via info@praderwillivlaanderen.be

T-shirts

Er zijn T-shirts in de maak met ons logo op. De bedoeling is om die te dragen op events (sport en ontspanning, sponsoractiviteit, ….), op familiedagen, af en toe tijdens de meimaand op school of op het werk, op Zeldzame Ziektedag, …. Zo willen we het syndroom meer kenbaar maken bij het grote publiek. De T-shirts zijn gratis voor alle leden van het gezin dat lid is van de vereniging. Ze zullen ook te koop worden aangeboden aan een zacht prijsje. Te kleine T-shirts kunnen omgewisseld worden voor een groter model. 

Special Olympics Belgium

Sem, Jens, Els en Toon doen mee aan de Special Olympics Belgium. Als jullie zoon of dochter ook meedoet, dan zouden we dat graag weten zodat we dat kenbaar kunnen maken en mensen kunnen warm maken om te komen supporteren. 

Dus graag naam, leeftijd en discipline aan ons laten weten. Geef ook al dan niet toelating om foto’s op sociale media te zetten aub. 

Dankjewel!

We doen hierbij een oproep om massaal te gaan supporteren voor Sem, Jens, Els en Toon.  Noteer het op je agenda bij het hemelvaartweekend van 18, 19 en 20 mei.

Je kan alvast een kijkje nemen voor wat meer info over de Special Olympics via volgende link: https://special-olympics.be/nl/ons-werk/nationale-spelen/

Uit het leven van …

We doen nog een oproep om iets uit het leven van elke dag met een kind met het PWS ( met foto – filmpje) op te sturen voor de Prader-Willi maand mei. Dat komt dan op Facebook. Stuur maar meteen naar communicatie@praderwillivlaanderen.be.

Doe een gift!

Mogen we, al wie ons een gift doet, vragen om voortaan naast de mededeling ‘Gift’, ook uw rijksregisternummer te vermelden. Dat zorgt ervoor dat uw fiscaal attest zeker bij u terecht komt.